RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В частині України дощитиме, в іншій частині – мокрий сніг: прогноз погоди на середу, карта

У середу, 13 грудня, в Україні очікується мокрий сніг, дощ, а місцями й ожеледь. Температура вдень від 4° морозу до 6° тепла.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Читайте також: В Україну в грудні прийде потепління: де і коли буде плюсова температура

Сьогоднішній день буде хмарним. Як зазначають в Укргідрометцентрі, у східних областях йтиме помірний сніг, а вночі на південному сході невеликий мокрий сніг та дощ, тож очікується налипання мокрого снігу. Вдень у західних областях падатиме помірний дощ (в Карпатах мокрий сніг). На решті території країни без істотних опадів. Укргідрометцентр попереджає про те, що вночі та вранці у більшості областей спостерігатиметься туман, а на дорогах небезпеку місцями створюватиме ожеледиця! Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла, у східних областях вночі та вдень від 4° морозу до 1° тепла, на Закарпатті та півдні країни вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

У Києві та Київській області 13 грудня також будуть присутні небезпечні метеорологічні явища I рівня! Вночі та вранці туман, що обмежить видимість до 200-500 м. Хоч буде хмарно та без істотних опадів, Київщині також не уникнути ожеледиці на дорогах. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла; у Києві вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

Раніше ми писали про те, що в Україну йде потепління з мокрим снігом і дощами.

  • Вас також може зацікавити:

Насувається Армагеддон: в Україну йдуть потужні снігопади і крижані дощі

Грудень буде аномальним: в Укргідрометцентрі розповіли, до чого готуватися

Зима в Україні буде аномальною: відомий синоптик дав прогноз на сезон 2023/2024