RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Залишилась дружина і діти: стало відомо ім’я загиблого в Херсоні офіцера

У результаті російського обстрілу 26 грудня залізничного вокзалу у Херсоні, де перебувало близько ста людей, загинув лейтенант поліції з Кіровоградської області, який забезпечував евакуацію громадян. У нього залишилася дружина та двоє дітей.

Про це повідомили у Національній поліції.

Читайте також: Росіяни вдарили по центру Херсона: кількість жертв збільшилась

"Висловлюємо співчуття з приводу загибелі нашого колеги - поліцейського Ігоря Місюні... Глибоко сумуємо з приводу загибелі колеги та висловлюємо щирі співчуття рідним", - йдеться у повідомленні.

Там розповіли, що поліцейський ніс службу у складі зведеного загону, та отримав смертельне поранення під час евакуації людей із вокзалу.

Йому було лише 29 років, службу в правоохоронних органах розпочав у 2017 році у місті Долинській.



Як зазначив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Facebook, на вокзалі люди очікували на відправлення евакуаційного потягу, коли їх підступно атакували росіяни. Двоє цивільних громадян отримали уламкові поранення. Їм надають необхідну меддопомогу. Окрім загиблого лейтенанта поліції, постраждали двоє його колег. Вони перебувають у лікарні.

"Мої співчуття родині…", - написав голова Херсонської ОВА, опублікувавши відео, де зафіксовано перші хвилини після російського удару по залізничному вокзалу.

Нагадаємо, 23 грудня російські військові знову здійснили терористичний обстріл Херсона. Удар зазнав критичної інфраструктури - стався розрив на газових мережах і виникла пожежа.

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни вдарили по складу Червоного Хреста в Херсоні: всі запаси гумдопомоги знищено, фото

Росіяни масово звозять в окуповані міста переселенців з РФ: що відбувається на Херсонщині

Окупанти вдарили по лікарні в Херсоні: з'явились кадри "прильоту"