RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Меж досконалості немає": Наєв оцінив готовність захисних позицій під Києвом

Один з опорних пунктів підрозділу, що виконує бойові завдання на Київщині, відвідав командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, який проінспектував стан бойової готовності та тилового забезпечення.

Про це йдеться у повідомленні Командування Об'єднаних Сил ЗС України.

Сергій Наєв високо оцінив зусилля з організації служби та життєдіяльності цього військового колективу.

Читайте: Заслон від ворожого наступу: як укріплені оборонні рубежі України на півночі

"На поточний момент логістичне забезпечення у Північній операційній зоні зосереджено на тому, аби кожен військовослужбовець почувався у польових умовах максимально комфортно. Звісно це нелегке завдання, тому тилові служби працюють над тим, щоб всі види забезпечення були доведені до кожного військовослужбовця", - зазначив генерал-лейтенант.

Наголошується, що місця несення служби на позиціях, а також бліндажі у цьому підрозділі облаштовані "по-господарському" надійно та якісно. Враховані особливості рельєфу та дотримано максимального комфорту для особового складу, наскільки це можливо у польових умовах.

"Переконався, що з тиловим забезпеченням тут все в порядку. Військовослужбовці забезпечені нормальним харчуванням. Побутові умови досить пристойні. В укриттях тепло та затишно, але немає меж досконалості. Ми й надалі будемо вирішувати питання тилового забезпечення наших військовослужбовців для того, щоб вони почували себе ще більш комфортніше", - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Візит командувача на позиції ротного опорного пункту співпав з християнським Святом Хрещення Господнього.

"У святковий день хлопці сіли за стіл з вірою в нашу світлу Перемогу. Були розмови про те, як слід бити ворога та спогади про минуле. За їхніми плечима вже дві ротації на схід нашої держави. Це надзвичайні воїни і низький їм уклін і щира подяка! А над подальшим удосконаленням їхнього тилового забезпечення ми будемо працювати й надалі", - підкреслив Командувач ОС ЗСУ.

Нагадаємо, раніше Сергій Наєв відзначив майстерність захисників неба під час атаки на Київщину 2 січня.

Вас може зацікавити:

Ворог не матимете жодних шансів: в ЗСУ розповіли про ситуацію на білоруському прикордонні

"Ціль знищено": Наєв показав вражаючу роботу українських ловців "шахедів", відео

Ловці "шахедів" працюють не лише на суші, а й на воді: Наєв показав роботу річкового дивізіону, фото і відео