RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Левам час вирватися з рутини, а Рибам - бути обережними: любовний гороскоп на 28 січня

Любовний гороскоп на неділю, 28 січня, обіцяє кільком знакам Зодіаку приємні клопоти, пов'язані з романтичним побаченням. А хтось може саме сьогодні зустріти своє кохання.

Про те, які любовні пригоди чекатимуть сьогодні на знаків Зодіаку, пише meteoprog.

Овен

Сьогодні зірки на небі розташувались саме так, як потрібно Овнам. Отже, якщо ви народжені під цим знаком Зодіаку, то не гайте часу і вже сьогодні запросіть на побачення того, хто став предметом ваших мрій.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким лютий 2024 року принесе фінансову стабільність

Телець

Тельцям слід сьогодні виявити більше терпіння у спілкуванні зі своїм партнером. Вам може здатись, що стосунки зайшли у глухий кут, та насправді це не так. Просто це може бути невеличкою кризою, яку треба пережити, і після якої ваше кохання буде ще міцнішим.

Близнюки

Близнюкам сьогодні не варто робити рішучих кроків у стосунках. Нині планети розташувалися не на вашу користь. Будь-яке намагання виправити ситуацію, може спричинити конфлікт. Краще зачекайте, коли світила будуть на вашому боці.

Рак

Сьогодні у Раків є унікальна можливість поглибити свій зв'язок із партнером, зробити його пристраснішим і міцнішим. Треба лише не боятись бути максимально відвертими. Адже у стосунках двох люблячих людей не має бути ніяких табу. Можете обговорити сьогодні найделікатніші теми

Лев

Левів сьогодні зірки спонукають до змін. Якщо теперішні стосунки, на вашу думку, вичерпали себе, то сьогодні саме час пошукати нових. Звісно, про це слід повідомити свого партнера якомога делікатніше, щоб не завдати йому болю. Але пам'ятайте: штучно підтримувані стосунки, які не мають перспективи, нікому щастя не принесуть.

Діва

Діви сьогодні налаштовані сприймати все та усіх у негативному світлі. Знайте, що насправді все не так кепсько. Просто сьогодні у вас такий день. Отже не робіть ніяких висновків і не кваптеся рвати з людиною, яка вам близька.

Терези

У Терезів сьогодні є ризик потрапити в полон мимовільного захоплення. І ви можете цілком у нього поринути, забувши про того, хто завжди з вами поруч. Спробуйте утриматись від спокуси. Вже дуже швидко ви побачите, що то була облудна мрія.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні будуть дуже вразливі для чар протилежної статі. Ви можете поринути у вир нового захоплення. І, до речі, воно має шанс перерости у щось більше. Але будьте обережні: за маскою закоханості може ховатися холодний розрахунок.

Стрілець

У Стрільців сьогодні є шанс потрапити в компанію творчих людей. Якщо це середовище вам не чуже, то саме там ви можете зустріти свою майбутню половинку. Але не кваптеся відкривати своє серце першому-ліпшому. Адже є немало спритників, які просто додадуть вас у свою колекцію закоханих.

Козоріг

Козерогам треба нарешті зважитись на серйозні стосунки. Адже життя минає, друзі одружуються, а ви ніяк не можете знайти своєї половинки. Якщо маєте когось на прикметі, то сьогодні буде доречним запросити цю людину на побачення. І можливо це стане першим кроком до вашого сімейного щастя.

Водолій

Водоліям дуже кортить когось причарувати. Ви давно намагаєтесь знайти контакт із цією людиною, але досі усе було марно. Можливо, так виходить через те, що ви намагаєтеся грати чужу роль. Будьте собою. Щирість завжди приваблює більше, ніж лицедійство.

Риби

Риби, сьогодні не ваш день для з'ясування стосунків. Вас дуже легко буде вивести з рівноваги. Ви можете наламати таких дров, що потім не знатимете, як усе повернути. Пам'ятайте, що кохання – це велика праця. І не варто нівечити її плоди одним необміркованим вчинком.

Раніше ми писали про найбільш мстивих знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Їхня карма - доводити власну цінність: жінки цих знаків Зодіаку притягують недостойних чоловіків

Хто за Гороскопом підходить один одному: астрологи назвали міцні пари

Мрія кожного чоловіка: астрологи назвали найкращих дружин по гороскопу