RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Зброя майбутнього: журнал The Economist вийшов з обкладинкою про українські fpv-дрони

Відомий британський журнал The Economist розповів на весь світ про створені в Україні безпілотні літальні апарати. Видання опублікувало статтю, помістивши зображення українських дронів на титульну сторінку.

Про це свідчить відповідний матеріал.

Читайте також: В Україні створюють Сили безпілотних систем: президент підписав указ

Стаття має назву "Безпілотники-вбивці, вперше створені в Україні, - зброя майбутнього". У ній журналісти наголосили, що українські fpv-дрони є новою ерою у протистоянні з Росією. Саме безпілотні літальні апарати, створені за мінімальних витрат, змінили баланс сил на передовій.

До цього дороге та високотехнологічне озброєння вважалося перевагою багатих країн, проте українські дрони довели протилежне. Вони говорять про те, що доступність і ефективність можуть бути на боці тих, хто готовий до інновацій.

"Америка та її союзники повинні підготуватися до світу, в якому військовий потенціал, що швидко вдосконалюється, поширюватиметься швидше та ширше. Оскільки небо над Україною наповнюється одноразовою зброєю, яка поєднує в собі точність і вогневу міць, вони служать попередженням. Літаки-мисливці-вбивці масового виробництва вже змінюють баланс між людьми та технологіями під час війни", - резюмують журналісти.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українська влада розробляє цифровий рекрутинг у Збройні Сили, націлений на пошук операторів ударних БПЛА.

  • Вас також може зацікавити:

Нова "Лелека" в небі: як працює надсучасний БПЛА

Україна цього року не отримає бомби GLSDB: у США назвали нову дату

Україна отримає передові безпілотники MQ-9 Reaper за $1 - ірландський волонтер