RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Температура впаде на 10 градусів: синоптик дав прогноз на перший тиждень весни

В Україні наступного тижня, 4-10 березня, очікується похолодання та подекуди мокрий сніг. Також прогнозується мороз вночі.

Про це повідомив кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич на сайті Meteoprog.ua.

Читайте також: Буде трішечки снігу і багато дощів: прогноз погоди в Києві у березні-травні

Понеділок, 4 березня

На заході очікується невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. На півдні та на Закарпатті подекуди туман. Вночі прогнозується -3...+2°С, вдень +5...+10°С. На півдні та заході вночі очікується +2…+7°С, вдень +9…+14°С.

Вівторок, 5 березня

На крайньому заході та у Карпатах може пройти невеликий дощ, на решті - без істотних опадів. Вночі очікується -2...+3 градуси, вдень +5...+10 градусів. На півдні та заході вночі буде +2…+7 градусів, а вдень +9…+14 градусів.

Середа, 6 березня

На сході, місцями у центральних областях та у Карпатах Кібальчич прогнозує невеликі снігопади та дощі. Часом очікується поривчастий вітер до 12 м/с. Температура повітря вночі становитиме -3...+2°С, вдень +3...+8°С. В окупованому Криму, Одеській області та на Закарпатті +8…+13°С. На півночі Лівобережжя -1…+4°С.

Четвер, 7 березня

Вночі у Криму та на крайньому сході може пройти невеликий мокрий сніг. Вночі прогнозується -5...0°С, вдень +3...+8°С. У північно-східних областях вночі очікується -10...-5°С, вдень близько 0°С.

П'ятниця, 8 березня

Істотних опадів не очікується. Температура повітря вночі становитиме -6...-1 градусів, вдень +3...+8 градусів. На сході та півночі вночі -9...-4 градусів, вдень -2...+3 градуси.

Субота, 9 березня

Опадів не прогнозується. Вночі буде -1...-6 градусів, на сході місцями до -10 градусів. Вдень +3…+8 градусів, на заході +10…+12 градусів.

Неділя, 10 березня

Опадів не очікується, але на заході можуть бути пориви вітру до 12 м/с. Температура повітря вночі становитиме -5...0°С, вдень +4...+9°С, на заході +10...+13°С.

Раніше ми публікували прогноз на березень.

  • Вас може зацікавити:

Із зимою ще не прощаємося: кліматологиня розповіла, якою буде весна

Насолоджуються сонцем: у Карпатах почали прокидатися ведмеді

В березні Землю накриють дві потужні магнітні бурі: названо небезпечні дати