RU  UA

Задіяли авіацію і всі наявні резерви: офіцер НГУ про наступ росіян на Часів Яр

На Бахмутському напрямку противник нарощує свої сили для наступальних дій. Минулої доби відбулося 11 бойових зіткнень, в основному в районі населених пунктів Іванівське, Кліщіївка та Андріївка.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів командир батальйонно-тактичної групи 4 бригади оперативного призначення НГУ полковник Сергій Сідорін.

Читайте: Десятки знищених "шахедів", бронемашин та танків: оновлені цифри втрат армії РФ

За його словами, противник використовує авіацію для завдання бомбових ударів по Часовому Яру. "Судячи з усього, зараз для ворога це головний напрямок", - вважає офіцер.

Також росіяни використовують артилерію для завдання ударів по передньому краю Часового Яру та логістичним маршрутам сил оборони України.

"У напрямку Івановського противник ввів у дію свої резерви, судячи з усього, з числа десантно-штурмових підрозділів. Проводять як лобові атаки, так і намагаються обійти населений пункт. Під час штурмових дій використовують бронетехніку, для більш швидкого зближення з лінією зіткнення. І часто задимляють цю територію", - розповів полковник Сергій Сидорін, який зазначив, що за минулу добу оперативна ситуація залишилася без змін.

Нагадаємо, що ЗСУ витіснили росіян з позицій під Авдіївкою.

  • Читайте також:

Яка ситуація з боєприпасами у ЗСУ під Бахмутом: коментар військового

Понад 250 хімічних атак на місяць: росіяни в лютому масово застосовували заборонені речовини

Не відстають від ЗСУ: окупанти використовують дрони на полі бою