RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Розвідка знищила жирну ціль окупантів у Запорізькій області: відео

Бійці спецпідрозділу Головного управління розвідки МО України продовжують нищити техніку окупанта, завдаючи втрат ворожим силам. Сьогодні ГУР показали відео знищення вагомої цілі на Запорізькому напрямку – комплексу "Муром-М" та деяких вантажівок.

Відео знищення показало Головне управління розвідки МО України в своєму Facebook.

Читайте також: "Готуємося до серйозної операції в Криму": Буданов - про війну за Чорне море

В дописі до відео вказано, що до знищення комплексу "Муром-М" та вантажівок окупантів долучився спецпідрозділ ГУР "КАБУЛ 9".

"Спецпідрозділ Головного управління розвідки Міністерства оборони України «КАБУЛ 9» продовжує виявляти та знищувати російських окупантів у Запорізькій області", – йдеться у повідомленні.

На відео можна спостерігати роботу спецпідрозділу під час "полювання" за ворожою технікою. В результаті "розвідники виявили та спалили 2 вантажних автомобілі та позашляховик російських загарбників, а також ворожий комплекс відеоспостереження "Муром-М".

Варто зауважити, що "Муром-М" є комплексом, призначення якого полягає у цілодобовому дистанційному відеотепловізійному спостереженні, контролі та охороні відкритих ділянок місцевості, периметрів та шляхів пересування до об’єктів. Може помітити людину на відстані 10 км камерою та на 4 км тепловізором.

Комплекс має тепловізор та камеру з зумом. "Муром-М" швидко монтується і може працювати в автономному режимі тривалий час з елеваторів та інших високих об’єктів

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ЗСУ відбили всі штурми росіян і масштабну атаку "шахедів".

  • Вас також може зацікавити:

У ГУР показали момент знищення "Сергія Котова" дронами Magura: вражаюче відео

"Сергій Котов" пішов на дно: в ГУР оприлюднили нові дані про ліквідацію окупантів

Росіяни в себе вдома: в ГУР прокоментували дії бійців легіону "Свобода Росії"