RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Утворились великі черги: поляки заблокували дві важливі траси на шляху в Німеччину, відео

18 березня фермери-протестувальники Польщі знову розширили блокування автотрас. Цього разу заблокували два важливі шляхи з Польщі до Німеччини.

Про це інформує RMF24.

Читайте також: Шукають товари з України: фермери заблокували кордон Польщі і Словаччини

Зазначається, що заблокована автотраса A2 поблизу населеного пункту Свецко в Любуському воєводстві у напрямку Берліна. Там протестувальники стоять з 17 березня, рух повністю перекрили.

Водії в районі містечка Йорданово об’їжджають північніше через дорогу S3. Деякі автомоболісти розповіли, що на шляху через Ольшину виникли затори, довжина яких сягає п'яти кілометрів.

Окрім того, заблокували автотрасу 32 біля селища Губінек. Там можна проїхати тільки машинам прикордонників, швидкої та поліції.

При цьому гасла протестувальники одні і ті ж: вимагають змін до норм, які накладають на них, відповідно до нового екологічного законодавства ЄС, та регулювання напливу на євроринок товарів з України та інших країн за межами Євросоюзу.

Раніше ми писали, що українське зерно не постачається до Польщі з квітня 2023 року, натомість РФ експортувала до ЄС близько 3 мільйонів тонн збіжжя.

  • Вас також може зацікавити:

Розсипали цвяхи і шурупи: поляки не дають фурам з України проїзд, відео

Фото дня: польські фермери пробили чергове дно, звернувшись по допомогу до Путіна

На протесті "фермерів" в Польщі засвітився агент РФ з бази "Миротворця": фото