RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Україну заллє дощами і засипле снігом

У вівторок, 19 березня, в Україні очікується прохолодна погода, яку супроводжуватимуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

Дані про це вказані на погодній карті від Українського гідрометцентру.

Читайте також: До України йде нова хвиля снігопадів: дати і карта погоди

Відповідно до даних, вся територія України сьогодні буде мати дощі, а подекуди – мокрий сніг. Зокрема, снігу варто очікувати на заході країни. Температура залишатиметься в діапазоні 1-4°, проте у Луцьку, Рівному та областях – зросте до 6°. Трохи тепліше буде на Закарпатті – до 8° тепла вдень. Вночі показники впадуть до -2° та -4°.

На півдні країни опади принесуть помірну температуру до 6-10° тепла вдень та 1-3° вночі (в Одесі вночі – аж до +5°). Опади триватимуть в першій та другій половині дня.

Південно-східні та східні області також матимуть опади, котрі подекуди перейдуть в мокрий сніг. Проте в Донецькій та Луганській областях дощі будуть незначними. Температура сягне 9-12° вдень та 1-3° вночі, а подекуди – до +5° вночі.

Північ та центр країни 19 березня матимуть практично постійні опади, що частково переходитимуть у мокрий сніг. Температура вдень сягне 5-8° тепла, а вночі – від 2° морозу до 2° тепла. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Україну йде різке похолодання з мокрим снігом і заморозками.

  • Вас також може зацікавити:

Буде трішечки снігу і багато дощів: прогноз погоди в Києві у березні-травні

Снігопади ще повернуться: прогноз погоди у Києві у лютому-березні

Календар магнітних бур: чого очікувати у наступні три тижні