RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

На Україну насувається хвиля дощів зі снігом та грозами: дати і карта

У березні 2024 року погода в Україні ще здивує новими снігопадами. Очікується, що зима побореться за свої права на найближчих вихідних.

Про це йдеться на погодному порталі Ventusky.

Читайте також: До України у березні завітає справжнє літо: дата, коли потепліє до +27

Так, дощова погода завітає наприкінці місяця, зокрема, на опади варто очікувати у ніч на 24 березня.

Згідно з погодною картою, у ніч на понеділок дощитиме у Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Рівненській, частково Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській, частково Чернігівській, Сумській областях. У Карпатах - сніг.

Ніч 24 березня

Вранці 24 березня дощова погода охопить також центральні та північно-східні області країни. Дощ прогнозують у Тернопільській, Чернівецькій, Рівненській, частково Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській, частково Чернігівській, Сумській областях.

Водночас дощ з мокрим снігом очікується у Закарпатській області

Ранок 24 березня

Вдень 24 березня сніжитиме надалі на Закарпатті та Карпатах. Дощі поширяться сильніше. Йтимуть у Тернопільській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській, Чернігівській, Київській, Сумській областях. Також опади можливі на півдні.

День 24 березня

Увечері 24 березня сніг йтиме на Закарпатті та частково у Чернівецькій області. Дощ прогнозують у центрі, на півночі та частково на сході та півдні (з грозою).

Вечір 24 березня

Вранці 25 грудня крижаний дощ прогнозують у Закарпатській, Тернопільській областях. Дощі йтимуть надалі у Черкаській, Полтавській, Харківській, частково Чернігівській, Сумській, Миколаївській та Одеській областях.

Ранок 25 березня

Вдень 25 грудня сніг можливий у Закарпатській та Чернівецькій областях. Дощі прогнозують у Тернопільській, Львівській областях. Також опади йтимуть надалі у Черкаській, Полтавській, Харківській, частково Київській та Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Дніпропетровській, Миколаївській та Одеській областях.

День 25 березня

Увечері 25 березня сніг з дощем можливий частково у Вінницькій області. Дощі триватимуть на півночі, північному сході, у центрі та на півдні.

Вечір 25 березня

Нагадаємо, раніше ми називали дати магнітної бурі, що знову сягне червоного рівня.

  • Вас також може зацікавити:

Хмельницький в березні засипало снігом, дороги перетворилися на ковзанки: відео

Лютий березень: що чекати від погоди і коли в Україну прийде тепло

Потепліє до +15, але треба пережити дощі і мокрий сніг: синоптикиня розповіла, коли прийде справжня весна