RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Терези зустрінуть кохання, а Дівам посміхнеться Фортуна: гороскоп за картами Таро 4 квітня

Тарологи прогнозують, що деяким знакам Зодіаку у четвер, 4 квітня, варто відмовится від критики і засуджень, а деяким слід з головою поринути у сімейні справи.

"Апостроф" розповідає, що зірки приготували представникам зодіакальних сузір'їв на цей день.

Читайте також: Улюбленці Фортуни: до кінця весни три знаки Зодіаку купатимуться в грошах і коханні

Овен – "Сонце"

Овни насолоджуватимуться затишним і спокійним настроєм. Сьогодні гарний час для складання планів до кінця поточного року. Карти рекомендують виконати усі завдання, необхідні для досягнення цілей.

Телець – "Четвірка Жезлів"

Тельцям 4 квітня карти наполегливо радять відмовитися від критики та засудження інших. Згідно з прогнозом Таро, важливо мирно ставитись до інших думок і не завжди протистояти оточуючим. Збереження спокою та терпимості важливе для Тельців.

Близнюки – "Вежа"

Близнюкам, згідно з картами Таро, варто позбавитися від непотрібних речей у їхньому житті. Треба уважно дослухатися до відчуття, адже це допоможе отримати правильні відповіді на важливі питання.

Рак – "Трійка Денаріїв"

Згідно з ворожінням на картах Таро, Раки сьогодні можуть відчувати втому і сум. Рекомендується відкласти планування важливих подій, підписання документів та схвалення нових проєктів на інший день, щоб зосередитись на турботі про власний добробут та відпочити.

Лев – "Місяць"

На Левів сьогодні чекають приємні турботи, які дозволять їм повністю поринути у сімейні справи, відклавши роботу на наступний день.

Діва – "Колесо Фортуни"

Згідно з ворожінням на картах Таро, Діви сьогодні матимуть успіх у всіх сферах життя. Питання, які тривалий час турбували представників цього знаку, будуть легко і успішно вирішені.

Терези – "Закохані"

Сьогодні Терези можуть зустріти цікаву людину, з якою зможуть не лише весело провести час, а й, можливо, встановити серйозні стосунки. Важливо виявити відкритість, ввічливість та чарівність, щоб привернути увагу до себе.

Скорпіон – "Дама Денаріїв"

Відповідно до карт Таро, Скорпіонам може знадобляться значні зусилля, аби подолати деякі перешкоди. Але на них чекає винагорода у вигляді романтичного вечора чи побачення.

Раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які "сліпо" вірять людям.

  • Вас може зацікавити:

Конфлікти, біль та розчарування: ці три знаки Зодіаку у квітні будуть нещасними у коханні

Вважають себе найголовнішими: які знаки Зодіаку люблять керувати іншими

Справжні філософи: які знаки Зодіаку розуміють життя краще за інших