RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Вишиваємо Перемогу": в мережу виклали проморолик до Всесвітнього дня вишиванки

Організатори Всесвітнього дня вишиванки презентували тематичне промо відео до свята, яке цьогоріч відзначатимуть 16 травня. Свято засвідчує національну ідентичність і збереження культурних надбань української нації, у 2024 році пройде під гаслом "Вишиваємо Перемогу".

"Цьогорічне гасло свята вкотре нагадує всім українцям про те, що кожен з нас має стати символічною "ниткою", яка щодня наполегливо "вишиває" українську Перемогу. Великими та малими "стіжками". З вірою, надією та любов'ю – як це робили колись наші предки", - повідомила співзасновниця Всесвітнього дня вишиванки Леся Воронюк.

Українці продовжують у боях виборювати право на свою незалежність і свободу. Тому однією з ключових фігур у проморолику зображено FPV-дрони, які на полі бою нищать ворогів України, - розповіли організатори Всесвітнього дня вишиванки.

"Це промо має на меті нагадати всім нам про те, що українці мають об'єднуватись заради Перемоги, як це було на початку широкомасштабного вторгнення. І кожен з нас може допомогти своєму ближньому для досягнення головної мети української нації", - зауважив режисер відеоролика, військовослужбовець ЗСУ Олександр Ткачук.

Проморолик "Вишиваємо Перемогу" створено творчим колективом військовослужбовців "ТРО Медіа" Командування Сил територіальної оборони ЗСУ, продюсер – полковник Олексій Дмитрашківський, ідея/сценарій – Леся Воронюк, режисер – Олександр Ткачук, художній керівник – Ахтем Сеітаблаєв, композиторка – Марія Яремак.