RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

"Какаяразніца": в Україні молодь вистроїлась у велику чергу до церкви УПЦ МП

Українці, незважаючи на масовані обстріли з боку ЗС РФ, на Великдень завітали до церкви УПЦ МП.

Відповідний допис у своєму Facebook оприлюднила Ольга Назарова.

За її словами, відповідні кадри вона зафільмувала на території Молодіжного району. Десятки громадян вишикувалися у чергу до церкви, яка нібито не має жодних зв'язків з Московським патріархатом.

Читайте також: Росія вдарила на Великдень по центру Харкова: перші подробиці

Жінка стверджує, що черга до церкви УПЦ МП вишикувалася на цілий квартал, а серед людей переважають не бабусі та дідусі, а молоді люди.

"Черга бажаючих оплатити чергову російську ракету розтягнулася на квартал. І в тій черзі переважають не бабусі, які "так прівиклі", а молоді люди, з дітьми... Треба було таки піти гуляти з собакою до річки, а не до парку - хоч настрій не зіпсувала б оцими ждунами і "какаяразніца", - додала жінка у своїй публікації.

Користувачі Facebook розділили її невдоволення, що, незважаючи на масовані обстрілі з боку ЗС РФ, деякі громадяни живуть з девізом "яка різниця" та відвідують церкви, які мають зв'язок з Кремлем. Деякі коментатори навіть не розраховують на те, що ці українці колись зрозуміють свою помилку та припинять фінансувати російську агресію зі своїх гаманців.

"Вселенський сором", "Такі самі відчуття, просто отака тупих овець", "Та коли ж до тієї біомаси щось дійде?", "Я вже не лайкаю сльозкою фото після обстрілів, бо ці прильоти ракет оплачує більшість українського люду. Самі собі замовляють обстріли", - написали користувачі під дописом Ольги.

Раніше ми розповідали, як бійці ЗСУ святкують Великдень на передовій.

Вас може зацікавити:

Спершу - борщик, потім - пасочки: нові меми та фотожаби про Великдень

"Українці стають на коліна лише у молитві": Зеленський привітав віруючих з Великоднем

Хай росіяни вовком завиють! Жартівливі привітання з Великоднем