RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

​Спокою на серці та здоров’я! Найкращі короткі привітання з Днем матері

Щорічно у другу неділю травня в Україні, як і у багатьох європейських країнах, відзначається День матері. Цього річ ця дата випадає на 12 травня. "Апостроф" підготував добірку найщиріших коротких повідомлень, якими можна привітати мам.

Детальніше про це читайте у матеріалі "Апострофа".

Читайте також: Радості та любові! Найкращі листівки до Дня матері

Я вітаю тебе рідна! І за те, що ти подарувала мені життя, я завжди буду вдячна тобі настільки, наскільки велика моя любов до тебе. З днем мами!

***

Дякую за подароване життя, за правильне виховання, підтримку і потрібні слова. Краща мама, найкраща людина, найкраща у всьому. Вітаю!

***

Нехай материнське серце ніколи не плаче, нехай мамині руки ніколи не знають втоми. З Днем Матері. Бажаю бути найкрутішою мамою для своїх чудових дітей!

***

Дорогих і коханих мам вітаю з Днем матері. Нехай ваші родини будуть щасливими і благополучними, нехай ваші діти будуть здоровими!

***

Вітаю з Днем матері та від щирого серця бажаю великих надій і радісних звершень, щасливою і люблячої сім’ї, чудесних діток і затишного будинку, чудового настрою і великої удачі в будь-якій справі.

***

Вітаю з Днем матері. Бажаю чудового настрою і незгасного оптимізму, щирої любові до дітей і сімейного благополуччя, поваги і взаєморозуміння з рідними, достатку в домі і дзвінкого дитячого сміху.

***

Нехай діти міцно люблять і цінують тебе. Будь самої чудовою мамою для своїх найпрекрасніших дітей. З Днем Матері.

***

Найтепліші слова подяки для всіх матерів, зі святом вас, дорогі наші. Нехай ваші улюблені особи завжди осяває посмішка!

***

З днем матері, кохана! Спасибі, що у нас вдома завжди тепло, затишно, витає любов і щастя, і сюди завжди хочеться повернутися.

***

Подарувавши життя кожна мати віддає всю себе, всю свою любов і всі сили для виховання нової людини. Таке важливе, таке велике слово «мама». Нехай кожна мати бачить свою дитину щасливою. Зі святом!

***

Найбільшу ласкаву, чуйну і турботливу маму вітаю від щирого серця! Мені з тобою в житті дуже пощастило!

***

Мамочка улюблена, в цей чудовий добрий день вітаю тебе всією душею! Бажаю спокою на серці, тепла, безтурботних днів, надихаючого настрою! Ні за що не переживати даремно!

***

Бажаю, щоб маму обіймали, любили, цінували, радували, надихали, приємно дивували і оточували турботою. З Днем Матері. Будь самою чудесною мамою для своїх дітей.

***

Вітаю з Днем матері. Від щирого серця бажаю світла радості і щастя в твоїй родині, один в усьому і з усіма. Нехай діти з трепетом вимовляють ім’я «мама» і з любов’ю ставляться до неї.

***

З Днем матері я хочу привітати всіх матерів і побажати, щоб в їхніх серцях завжди жила любов до своїх дітей, а їхні чада відповідали турботою, ніжністю, щирістю і повагою!

***

Мамочка! Спасибі за все те, що ти мені дала. Я бажаю тобі тільки здоров’я і щастя, незліченно довгих років життя та спокою в душі. З днем всіх мам!

***

З Днем матері, моя улюблена матуся. Хочу, щоб ти відчувала себе королевою на святі життя. Бажаю ніжної любові, відмінного здоров’я і щастя.

***

У День матері я від душі бажаю тільки любові, відради, щастя, ніжності і радості для твого доброго материнського серця!

***

Бажаю, щоб материнське серце було спокійно за своїх дітей, раділо їх успіхам, пишалося досягненням, не боліло і не хвилювалась. З Днем Матері!

***

Мамуля, спасибі за це прекрасне життя! Будь здорова і весела довгі роки. Нехай в будинку затишно буде і смачно пахне свіжою випічкою. Збирай нас частіше, рідна!

***

Вітаю з Днем матері та від щирого серця бажаю щирих молитов за свою дитину і добрих надій, міцного кохання і взаєморозуміння з дітьми.

***

Хочу, щоб всі матері Землі були дуже щасливими, щоб їхні очі світилися від радості, щоб ніколи не знали прикрощів!

***

З Днем матері, дорогі наші, нехай роки не приносять старість, нехай серце залишається вічно молодим і люблячим, душевного тепла вам і благополуччя!

***

З Днем Матері! Мама – це найкраще, що є на світі, це любов і теплота, турбота і відданість. Хочу побажати тобі всього самого світлого в житті, здоров’я та посмішок!

***

Вітаю з Днем матері та хочу побажати щастя тобі і твоїм діткам, що б все в вашій родині було добре, щоб всі були здорові!

***

Улюблена мамуся, з днем матері! Твоє велике добре серце захоплює і я бажаю, щоб воно завжди горіло, а очі блищали від радості!

***

Вітаю з Днем матері та хочу побажати блага і щастя в родині, добрих і світлих надій в душі, міцної любові до дітей і щирої радості за них в серці.

***

Вітаю з чудовим святом, з Днем матері! Бажаю тобі завжди посміхатися, бути найщасливішою, і щоб затишок в домі завжди тебе радував. Дякую що ти є.

***

Це прекрасне слово, як музика звучить в серці кожної жінки. Адже його вимовляють, найкращі і улюблені діти. З днем мами!

***

З Днем Матері. Бажаю гармонії і щастя для материнського серця, бажаю благополуччя і миру в твоїй родині. Будь найулюбленішою і чудовою мамою.

***

Вітаю з Днем матері та від щирого серця бажаю великих надій і радісних звершень, щасливою і люблячої сім’ї, чудесних діток і затишного будинку, чудового настрою і великої удачі в будь-якій справі.

***

Вітаю з Днем матері. Будь доброю, уважною, трепетною і люблячою мамою для своїх дітей. Будь щасливою жінкою!

***

Нехай Господь оберігає всіх матерів Землі, нехай охороняє їх спокій і подарує їм щастя і благополуччя!

***

Мама – це той головний людина, яка веде по життю. Бажаю завжди пам’ятати, що бути провідною ниткою – це не тільки відповідальність, а й щастя. Нехай діти люблять і шанують!

***

Матерям низький уклін за щоденну працю, за переживання і витрачені сили. Спасибі за теплоту і затишок, який створюєте.

***

Дорогі, самовіддані, ласкаві мами, вітаємо вас з Днем Матері! Нехай ваші жертви будуть виправдані, любов взаємної, а турбота і ніжність оціненими!

Раніше ми розповідали про гарні музичні відеопривітання до Дня матері.

  • Вас може зацікавити:

Що дасте в цей день - те повернеться сторицею: яке свято 12 травня і що заборонено робити

З Днем матері: душевні привітання для найріднішої людини своїми словами

Вас чекає багато несподіванок: гороскоп Таро на 12 травня