RU  UA  EN

Понеділок, 16 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

До України після заморозків з дощами прийде потепління: дата і прогноз на тиждень

В Україні наступного тижня, 13-19 травня, будуть заморозки та короткочасні дощі. Водночас очікується потепління вже з 17 травня.

Про це повідомив кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич для сайту Meteoprog.ua.

Читайте також: Аномальний травень: яка погода буде в останній місяць весни

Понеділок, 13 травня

Вночі істотних опадів не передбачається, водночас невеликий дощ з грозами пройде на заході країни. Температура повітря вночі +1…+6°С, на півночі та заході на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки до -3°С. Вдень повітря прогріється до +11…+16°С.

Вівторок, 14 травня

У південно-східній частині України та місцями на півночі вдень пройдуть невеликі, часом помірні дощі з грозами. Вночі очікується +2…+7 градусів, на поверхні ґрунту місцями заморозки до -3 градуси, а вдень +11…+16 градусів.

Середа, 15 травня

Вночі у південно-східній частині України, вдень у більшості областей, крім крайнього заходу, очікуються дощі, місцями з грозами. Вночі прогнозується +2…+7 градусів, на півночі та заході на поверхні ґрунту місцями заморозки до -3 градуси, а вдень +11...+16 градусів.

Четвер, 16 травня

На лівобережжі України збережеться нестійка погода з періодичними опадами та грозами. Вдень дощитиме на півночі та у більшості центральних регіонів. Температура повітря вночі +2…+7°С, на заході на поверхні ґрунту місцями заморозки до -3°С, вдень +12…+17°С, на Закарпатті до +21°С.

П'ятниця, 17 травня

Вночі на крайньому сході, вдень місцями на лівобережжі країни та на Закарпатті пройдуть короткочасні опади. На заході також прогнозується посилення вітру до 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +3...+8°С, вдень +16...+21°С.

Субота, 18 травня

На заході, півночі та в Одеській області пройдуть дощі. Вночі очікується +5…+10°С, вдень +16…+21°С, на заході місцями +12…+17°С.

Неділя, 19 травня

На півночі та сході можуть бути короткочасні дощі з грозами. Температура повітря вночі становитиме +7…+12°С, вдень +18…+23°С.

Раніше ми писали, коли можна буде спостерігати в Європі місячне затемнення.

  • Вас може зацікавити:

У Києві погодний апокаліпсис: вітер ламає дерева, відео

Дощів у Києві буде багато: календар погоди до початку червня

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем