RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

І цей не такий: Безугла "наїхала" на Сирського

Скандальна нардепка Мар'яна Безугла після гучних заяв про вихід із фракції "Слуга народу" та місяців ігнорування парламентом заяви про це, розкритикувала нового Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського - вона заявила, що він ігнорує критичні проблеми.

Про це народна депутатка написала на своїй Facebook-сторінці.

"Сирський Головнокомандувач ЗС України не відреагував на мої непублічні звернення та вкотре проігнорував критичні проблеми. Я чесно намагалася працювати з ним кілька місяців, страждаючи від побаченого все більше. Знайомтесь, далі буде", - заявила вона.

Мар'яна Безугла опублікувала світлини діячів "генеральської фракції" та "пройшлася" по кожному з неї. Зокрема, про Сирського Безугла написала, що з набуттям ним повноважень позитивних змін не відбулося. Натомість вона помітила з його боку "приховування правди, розрив підрозділів, ручний контроль, російську жорстокість і випалювання всіх конкурентів та креативних у війську". Безугла заявила про настільки швидку зміну комбригів та комбатів Сирським, що вони навіть не встигають познайомитися з підрозділом, при цьому уже щось комусь винні.

"Знищення десантників прямо зараз, аби перетворити в сухопутні війська і ще багато-багато іншого, а також все те, що у всіх його мінйонів, бо авторитаризм рішень ГК зашкалює, і все в ЗСУ — це зараз обличчя Сирського", - написала народна депутатка.

Читайте також: Безугла заявила, що повномасштабної війни не було б, якби вибори виграв Порошенко

Наприкінці допису Мар'яна Безугла закликала добиватися, щоб "ці всі касти пішли і вже ніколи не приймали ключові рішення". Вона наголосила, що є нові покоління, які виросли у війну з 2014 року без московських училищ і зірочок часів Януковича.

Українці у мережі відреагували на заяви Безуглої. Дехто вважає її слова "вкидом".

"Може Мар'яну спеціально випустили на "фас", щоб люди так і думали. Якщо Мар'яна гавкає, то мирський той що треба. Не можна орієнтуватися тільки на гавкотню маряни. Мусимо бути пильними. Якщо думка людей має значення, то мусимо бути пильними", - написав один із коментаторів.

При цьому, дехто запропонував самій Мар'яні Безуглій піти у Головнокомандувачі.

"Ну безгугла ж сказала, що Сирський хріновий, але замінити його немає ким. Прямо дивно мені, а чого ж сама бєшєна мар'яна не піде у головкоми? Нє ну а шо? Генералів вона вже усуває, хто яку оборону провалив, теж точно знає - може, вже пора їй дати повноваження?.. Так воно все ще швидше накриється її мандатом, бо ця агонія затягнулася ((", - йдеться в іншому коментарі.

Раніше "Апостроф" писав про те, як Безугла нацькувала громадськість на нардепів.

  • Вас також може зацікавити:

Гучний скандал з Безуглою: в НАТО відповіли щодо звинувачень на адресу Залужного

Безугла загрожує нацбезпеці: представник Зеленського зробив жорстку заяву

Нардепи не змогли звільнити скандальну Безуглу: фото