RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

До Харкова не долетіла: одна з російських бомб рознесла ТРЦ в Бєлгороді. Фото

Мешканці російського Бєлгорода відчули на своїй шкірі, як живеться українцям в Харкові. 25 травня, на голови мешканцям впала авіабомба.

Про це написав в своєму Telegram-каналі блогер Олександр Коваленко.

Читайте також:

Ось так російські ЗМІ висвітлюють інцидент у Бєлгороді, причини якого досі невідомі. Росіяни стверджують, що це був український удар.

"Ну, звичайно, після того, як ви вбили і покалічили десятки людей у харківському "Епіцентрі" тільки так можна виправдати свій злочин - "а вони ж нас теж!" І я навіть подумав би, що вони самі себе обстріляли, заради виправдання цього злочину", - зазначає у своєму дописі Олександр Коваленко

Зверніть увагу на світлину з пошкодженою будівлею. Пошкодження на ній не характерні для снарядів 122-мм та 155-мм калібрів, які зазвичай використовують ЗСУ. Це більше схоже на наслідок вибуху авіабомби "ФАБ-1500М54", на користь цієї версії говорить те, що на навколишній території відсутні пошкодження від уламкових елементів внаслідок розриву боєприпасу.

"Тобто російські ВКС після кривавого удару по Харкову планували продовжувати удари, але одна з бомб, як це вже неодноразово було, не спрацювала штатно і впала в Білгород. Але "винні", звичайно, українці", - констатує Олександр Коваленко.

Раніше "Апостроф" писав

Вас може зацікавити: