RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Погода в Україні у вихідні: де очікуються дощі з грозами

Синоптики уточнили прогноз погоди на кінець травня та розповіли, коли в Україні пройдуть грозові дощі.

Прогноз погоди публікує агенція "Укрінформ".

Суха та ясна погода 25 травня очікується у більшості регіонів України. Дощі з грозами можливі у Хмельницькій, Волинській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій і Закарпатській областях.

Читайте також: Блукаючі грози: яка погода буде в останні вихідні весни

У центральних, східних та північних областях температура вдень становитиме від +22 до +25 градусів, а вночі - до +13. На півдні та заході повітря вдень прогріється до +24, а вночі стовпчики термометрів опустяться у середньому до +15.

26 травня мінлива хмарність прогнозується на всій території України. Короткочасні дощі синоптики обіцяють у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Волинській, Івано-Франківській, Закарпатській та Львівській областях. Середня денна температура повітря по країні становитиме від +22 до +25, трохи прохолодніше буде у Херсонській та Запорізькій областях - до +21. Середня нічна температура по Україні від +12 до +15, лише на Донбасі стовпчики опустяться до +12.

У понеділок, 27 травня, мінлива хмарність та опади прогнозуються у більшості регіонів. Короткочасні дощі пройдуть у всіх західних областях, крім Волині, а також у центральних та південних регіонах. Середня денна температура по Україні - до +26, лише на Одещині - до +22. Вночі стовпчики термометрів у середньому опустяться до позначок +9...+14.

Раніше ми публікували прогноз погоди на вихідні 25-26 травня.

Вас може зацікавити:

Україну накриють справжні травневі зливи: синоптик назвала дату

На Київ обрушилася потужна злива з градом: відео

Де і коли в Україні вдарить 30-градусна спека: дати і карта погоди