RU  UA

Росіяни вже не знають, куди ховати свою ППО: як ЗСУ "виносять" ворожі аеродроми

Українські оборонці продовжують активно бити по аеродромах та по системах ППО противника – росіяни в тимчасово окупованому Криму постійно маневрують та намагаються ховати пускові установки від ЗСУ.

Про систематичне ураження аеродромів ворога та важливість порушення бази ППО в Криму розповів в етері Апостроф TV спікер "УДА-Південь" Сергій Братчук.

Читайте також: Знищено системи ППО і не тільки: нові подробиці масштабного удару по Криму

Братчук згадав про те, що Україна продовжує завдавати ударів по інфраструктурі військових аеродромів росіян. Та для того, щоб їх кількість зросла, необхідно спершу зайнятися базою ППО в тимчасово окупованому Криму:

"Удари по інфраструктурі військових аеродромів продовжуються, звичайно, нам хотілося, щоб частіше, але для цього треба порушити базу протиповітряної оборони в Криму".

Спікер вказав, що робота в цьому плані вже ведеться: "... над цим Сили оборони працюють – періодично знищуються саме елементи протиповітряної оборони в Криму".

Окрім цього Сергій Братчук зауважив, що противник зараз активно маневрує на території тимчасово окупованого Криму у спробах заховати пускові установки.

"... буває так, що на локації вони знаходяться добу, максимум дві, і потім знову переміщення, щоб наші партизани не встигли зафіксувати цю локацію, – розповідає Братчук та коментує: – Але сподіваюся, що відповідні ракети великої дальності виконають свою роботу і будуть знищувати ці аеродроми".

Нагадаємо, раніше ми також показували супутникові фото наслідків атаки на авіабазу Бельбек.

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни зібрали на одній базі третину боєздатних стратегічних бомбардувальників: супутникові фото

Росія вперше за дев’ять місяців перекинула в Білорусь гвинтокрили

Аеродром Бельбек дуже великий: що треба, щоб повністю вивести його з ладу