RU  UA

Окупантам доведеться терміново ховати авіацію: куди будуть бити Scalp і Storm Shadow в Росії

Ракети Storm Shadow і Scalp можуть бути використані по багатьох значущих цілях на території РФ, особливо у прикордонних з Україною областях. Серед можливих цілей – аеродром "Балтімор" у Воронежі, на якому базуються російські бомбардувальники.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі Апостроф TV.

"Якщо не було зафіксовано обмежень, то якщо взяти ракету з дальністю поразки в 300-350 км, то її реальна ударна можливість з урахуванням буфера безпеки складатиме приблизно 150-200 км углиб російської території для поразки цілей як на землі, так і в повітрі", - зазначив він.

Коваленко вважає, що навіть таких ударних можливостей достатньо, щоб не лише руйнувати логістику окупантів, а й активно сковувати їхні можливості для ударів територією України.

"З цікавих цілей, наприклад, аеродром "Балтімор" у Воронежі, на якому базуються російські бомбардувальники. Росіянам доведеться відтягувати свою авіацію далі вглиб своєї території, що обмежить їхні терористичні дії проти наших міст та селищ. У тому числі, росіяни матимуть менше можливостей використовувати КАБи", - резюмував експерт.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство