RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Напад на волонтерку у Києві: поліція затримала другого "героя". Фото

Поліція ідентифікувала та затримала другого нападника на волонтерку – йому оголосили підозру за вчинення хуліганських дій, свою ж провину чоловік не визнає.

Про це повідомляє поліція міста Києва.

Читайте також: У Києві на Хрещатику чоловік вдарив військового: відео

В повідомленні йдеться про те, що поліцейським вдалося встановити та затримати другого підозрюваного у нападі на волонтерку в Оболонському районі міста Києва – затриманий дає покази слідчим за дії, які кваліфікують як хуліганство. Порушникові може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Київська міська прокуратура також залишила повідомлення про інцидент – представники прокуратури вказують, що другому нападникові – 70-річному киянину – повідомлено про підозру. Додають, що своєї провини не визнає:

"За процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру 70-річному чоловіку за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб (за ч.2 ст.296 КК України)".

В прокуратурі нагадують інцидент, що трапився 2 червня – зауважують, що тоді у підозрюваного був день народження: "...тож він разом з 73-річним знайомим, з яким вони торгують на ринку, відзначили цю подію алкоголем та ввечері повертались додому". Саме тоді й трапився інцидент, під час якого підозрюваний, як він сам зауважує, вирішив зробити дівчині кілька компліментів.

На відмову від спілкування загалом з боку дівчини, після того, як вона звернулась до них українською мовою, чоловыки почали агресивно поводитись: "...почали нецензурно ображати дівчину, тож вона вирішила знімати їх на мобільний телефон".

"Далі підозрюваний кілька разів вдарив її по нозі, а також завдав удар долонею в ніс. Все це відбулося після того як його спільник відібрав у дівчини телефон. Постраждалій вдалося повернути телефон. Після чого зловмисники зникли з місця події", – нагадують в прокуратурі.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" вже писав, що інший нападник на волонтерку у Києві також отримав підозру.

  • Вас також може зацікавити:

"Це звіздєц": у Харкові місцеві мешканці влаштували сутичку зі співробітниками ТЦК. Відео

Нападником був колишній військовий-втікач: в ТЦК розповіли про побиття співробітника на Хрещатику

У Києві жінка посеред вулиці намагалась відбити у поліцейських ухилянта: відео затримання