RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

21 червня

Всі новини

На війні загинула стилістка, яка вдягала "Квартал 95" і Зеленського

Війна забрала життя української стилістки, військовослужбовиці Шури Рязанцевої із позивним "Ялта". Жінка до повномасштабної війни особисто вдягала акторів "Кварталу 95", зокрема, главу держави Володимира Зеленського.

Про трагічну звістку сповістила сестра загиблої Валерія Рязанцева у соцмережі Facebook.

Читайте також: На фронті загинув один із найкращих військових фотографів Арсен Федосенко

"На превеликий жаль, Шурочки більше немає…" - написала вона.

Шура Рязанцева родом із Криму. До 24 лютого 2022 року активно працювала стилісткою, зокрема, на телеканалі "Інтер" була керівницею відділу стилю. За життя жінка розповідала, що такою діяльністю почала активно займатися за порадою артиста Андрія Кузьми.

"Мені дав старт Андрій Кузьма. Він в мене повірив. Він завжди говорив й повторював про те, що Саня, Сашка, йди стилістом. Ну ви знаєте, як він може. І я тоді почала свій шлях. Це був 2006 рік після Помаранчевої Революції, потроху й дійшла до того, що я стала в 5 найкращих стилістів України й РФ, а також працювала з нашим президентом Володимиром Олександровичем й з усією командою", - згадувала вона.

Вона стала свідком побиття студентів на Майдані у Києві наприкінці листопада 2013 року. Саме везла костюми до Жовтневого палацу, тієї ночі на Інститутській допомагала витягувати поранених людей. Її життя теж врятував Герой Небесної сотні Роман Гурик.

У березні 2014 року жінка та інші активістки вирушили в Крим, окупований РФ. Їх затримали на одному з блокпостів та провели п’ять днів у полоні, після чого жодного разу не була в Криму. Вона відкрила власну костюмерну і працювала з артистами.

На початку повномасштабної війни приєдналася до лав Тероборони. Зокрема, виконувала завдання на Київщині, під Бахмутом на Донеччині.

Як пишуть ЗМІ, за весь час російської окупації Криму Шура принципово не змінювала свою прописку. Була переконана, що півострів звільнять від окупації і вирушить відбудовувати Крим. Мала серйозні плани - стати мером рідної Ялти.

Раніше ми писали, що на фронті поблизу Вовчанська Харківської області загинув український військовий, лідер "Добровольчого руху ОУН" Микола Коханівський.

  • Вас може зацікавити:

"Не одягайте темне, ми прощаємося з ангелочком": в Одесі поховали 4-річну Злату, вбиту росіянами. Фото

В Україні помер відомий журналіст

Серед загиблих у залізничній катастрофі у Чехії є українки