RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Україну нарешті покинуть дощі і помітно потепліє

У вівторок, 18 червня, в Україну повернеться літнє тепло та прогріє до 25-30° вдень. Великі опади не передбачаються, проте на сході пройдуть локальні короткочасні грозові дощі.

Про це інформують синоптики Укргідрометцентру.

Читайте також: В Україну повернеться спека, але дощі ще не підуть: синоптик дав прогноз за новий тиждень

Погодна карта свідчить про те, що опади в цей день передбачені лише на сході – в Харківській, Донецькій та Луганській областях. Там грозові короткочасні дощі мають втратити свою силу ближче до вечора.

Загалом для решти територій прогнозують на день теплу погоду без опадів з мінливою хмарністю. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі по Україні – від заходу до центральних та східних областей – сягатиме показників до 13-18°, вдень стовпчики термометра зростуть до 25-30°.

На сході, ймовірно, на тлі опадів, буде 25-27° вдень, хоч вночі показники зростуть до 17-19° тепла. В Харківській області подекуди від 24°, а на півночі та північному сході – від 23° до 27° тепла. Дещо прохолодніше вночі також буде на заході, зокрема в Закарпатській області, де показники сягатимуть 10-14° тепла.

Для Київської області синоптики сьогодні прогнозують мінливу хмарність та без опадів. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температурні показники вночі сягатимуть 13-18°, а вдень також зростуть до 25-30°. Столиця 18 червня матиме 15-17° вночі та 26-28° вдень.

Раніше в Укргідрометцентрі розповіли, коли припиняться дощі і повернеться спека.

  • Вас також може зацікавити:

Без злив лише на заході: яких примх погоди чекати у неділю і на початку тижня

Аномальна спека і шалені зливи: синоптик дав прогноз по Україні до кінця червня

Закарпаттям пронісся потужний град: падали крижинки розміром м’ячів для пінг-понгу. Відео