RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

На фронті вже майже 60 боєзіткнень, ЗСУ потужно зупинили росіян біля Невського - Генштаб

Окупанти проявляють найбільшу активність на Покровському та Краматорському напрямках. Збройні сили стримують ворожі атаки.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу.

Читайте також: Понад тисячу "хороших" росіян і купа спаленого брухту: свіжі дані про втрати ворога

Ворожі удари

Від артилерійських обстрілів з території російської федерації продовжує потерпати прикордоння Чернігівської та Сумської областей.

Також російський агресор зі своєї території продовжує бомбардувати Харківщину. З напрямку Бєлгорода ворог завдав двох ударів з використанням чотирьох КАБів по Липцях і Нескучному та скинув дві авіабомби на Вовчанськ. В районі села Тихе, що неподалік цього міста, ЗСУ відбили одну атаку.

Куп'янський напрямок

Станом на 13:00 тривають сім бойових зіткнень в районах Синьківки, Степової Новоселівки, Стельмахівки та Піщаного. Дві штурмові дії ворога вже відбито ЗСУ.

Лиманський напрямок

Наші захисники жорстко зупинили ворога в районі Невського. Біля Сергіївки окупанти продовжують атакувати.

Краматорський напрямок

На цьому напрямку ворог концентрує зусилля неподалік Калинівки та Часового Яру. Сім спроб потіснити підрозділи ЗСУ із займаних позицій зазнали невдачі. Шість боєзіткнень тривають поблизу н.п. Кліщіївки, Нового, Торецька та Іванівського.

Покровський напрямок

Агресор підтримує високу інтенсивність штурмових дій на цій ділянці фронту. Від початку доби окупанти 19 разів намагалися проводити штурмові дії в районах Новоолександрівки, Олександрополя, Сокола, Воздвиженки, Калинового та Новоселівки Першої. 11 ворожих атак українські воїни успішно відбили. Вісім бойових зіткнень - ще тривають. Генштаб повідомляю, що найбільш активний ворог біля Новоолександрівки.

Курахівський напрямок

Сили оборони відбили вже вісім наступальних дій ЗС РФ на цій ділянці фронту. Поблизу Красногорівки та Парасковіївки три боєзіткнення ще тривають.

"На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала. Наші воїни напоготові, щоб зламати наступальні плани ворога", - йдеться в повідомленні ГШ.

Раніше "Апостроф" писав про те, як дрони атакували чергову російську нафтобазу.

  • Вас також може зацікавити:

Росіян вибили з позицій у Серебрянському лісництві

В Росії в десятки разів підвищили виплати найманцям: бажаючих вмирати в Україні вже немає

Сили оборони вперше за всю війну влучили у новітню станцію зв’язку РФ: відео удару