RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

Майже 25 атак за день: внаслідок обстрілів Нікопольщини пошкоджені агрофірма, будинки та авто

Впродовж цієї доби, 22 червня, російські окупаційні війська здійснили 25 атак на Нікопольський район Дніпропетровської області за допомогою артилерії та ударних дронів-камікадзе.

Про це повідомив глава Дніпропетровської обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) Сергій Лисак на своєму каналі у Telegram.

"Агресор гатив по самому Нікополю, Мирівській, Червоногригорівській, Марганецькій та Покровській громадах", - зазначив глава Дніпропетровської ОДА.

За даними Лисака, у результаті ворожої атаки були пошкоджені одна агрофірма, господарська споруда, три приватні будинки, а також автомобілі. Водночас він додав, що загиблих та поранених не зафіксовано. На даний момент уточнюються наслідки ударів ввечері 22 червня.

Крім того, глава обласної держадміністрації уточнив, що внаслідок російської ракетної атаки на Кривий Ріг 21 червня потрощені вікна у будівлях трьох навчальних закладів, пошкоджені складські приміщення з десятка приватних підприємств, офіс та авто.

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, вночі 22 червня РФ завдала чергового удару по містах України та її енергетичній інфраструктурі. Окупанти атакували крилатими ракетами та ударними БпЛА.

Також раніше ми писали, що кількість жертв серед мирних жителів внаслідок російської атаки КАБами Харкова 22 червня збільшилася. Наразі вже зафіксовано троє загиблих та 19 поранених.