RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

110 бригада заперечила інформацію DeepState про захоплення росіянами Новоолександрівки

110 окрема механізована бригада заперечила розповсюджувану ресурсом DeepState інформацію про ніби-то повну окупацію росіянами населеного пункту Новоолександрівка на Покровському напрямку.

Заява опублікована на офіційній сторінці у facebook.

"Зазначена інформація щодо повної окупації ворогом населеного пункту Новоолександрівка не відповідає дійсності! У цьому випадку варто зазначити і наголосити наступне, що значна частина Новоолександрівки зайнята окупантами, але не вся. Повністю населений пункт ворог не контролює", - зазначають у бригаді.

Зазначається також, що наразі на вулицях Новоолександрівки точаться важкі бої. Частина населеного пункту, в яку прорвався ворог, перебуває під нашим вогневим контролем. Вживаються всі заходи, для вибиття окупантів. Хоч тривають бої, ситуація під контролем підрозділів Збройних Сил України.

"Прохання до різного роду військових аналітиків та експертів з військової тематики: не розповсюджувати неперевірену інформацію, яка далека від істинної, а представників медіа - більш ретельно її перевіряти та користуватися офіційними джерелами інформації", - звернулися з проханням бійці 110-ї бригади.