RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

«Не були тут по пів року»: Зеленський на Донбасі розізлився на урядовців

Президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донеччину – зауважив, що планує провести розмову з тими урядовцями, котрі пів року чи більше не були на місцях поблизу фронту, де людям потрібні негайні рішення.

Про це президент України повідомив у своєму Telegram-каналі.

Він опублікував відео, яке зняв поряд зі знаком міста Покровськ на Донеччині, зауваживши на своєму візиті із Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та новим командувачем Об’єднаних сил генералом Гнатовим.

Окрім того, що заслухав доповіді військових та провів нараду щодо безпеки і підтримки людей у прифронтових зонах, він також наголосив на тому, що планує провести окрему розмову з урядовцями, зауваживши, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року або навіть більше.

"... буде окрема розмова в Києві, зокрема з урядовцями, які повинні бути і тут, і в інших місцях поблизу фронту – у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення. Рішення, яких просто із Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року і більше. Буду робити щодо них відповідні висновки", – вказав президент України.

Раніше ми також писали, що Володимир Зеленський розпорядився створити в ЗСУ Сили безпілотних систем.