RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

27 червня

Всі новини

Росія скинула авіабомбу на Донеччину - багато постраждалих

У четвер, 27 червня, російські окупанти здійснили черговий обстріл Донецької області. Цього разу вдарили по місту Селидове.

Про це інформує Донецька обласна прокуратура.

Там зазначили, що росіяни атакували житловий квартал Селидового, скинувши авіабомбу "ФАБ-500".

При цьому бомба влучила прямо у двір одного з багатоквартирних будинків. У результаті обстрілу постраждали шестеро людей, зокрема двоє дітей. Всі вони отримали медичну допомогу.

"Внаслідок атаки поранення різного ступеня тяжкості зазнали двоє неповнолітніх – 11-річна дівчинка та її брат 17 років. Травмовано чотирьох мешканців сусідніх будинків віком від 63 до 67 років. Їх доставлено до медичного закладу", - йдеться у повідомленні.

Також від вибухової хвилі було пошкоджено багатоповерхівки та приватні домоволодіння, адміністративні будівлі та транспорт.

"Прокурори зафіксували черговий воєнний злочин РФ, в результаті якого поранено четверо дорослих та двоє дітей... Прокурори на місці вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ", - додали у пресслужбі.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни за частиною 1 статтею 438 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, під час ворожого обстрілу на Сході України постраждала група литовських волонтерів, які везли допомогу мирним жителям Покровська.