RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 липня

2 липня

Всі новини

Удар по харківському терміналу "Нової пошти": результати атаки РФ

Під час чергового російського авіаудару по Харкову 30 червня авіабомба впала у декількох метрах від сортувального термінала "Нової пошти", спричинивши пожежу на площі 200 кв.м. В мережі показали кадри завданих руйнувань. "Нова пошта" вказала на відшкодування вартості знищених посилок.

Матеріал підготував "Апостроф".

Варто нагадати, що голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов писав, як 30 червня близько 16:30 в Слобідському районі Харкова внаслідок обстрілу ФАБ-500 руйнувань зазнало відділення Нової пошти. Синєгубов пише:

"Внаслідок обстрілу ФАБ-500 горіли 8 вантажних автомобілів "Нової пошти". Пошкоджено 3 виробночо-складські будівлі та медичний заклад. Постраждали 10 людей, із них 1 восьмимісячна дитина. Загинув чоловік".


Харківська міська прокуратура повідомляла, що за процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

"Авіабомба влучила у декількох метрах від приміщення відділення "Нової пошти" у Слобідському районі. Виникла пожежа… Пошкоджено приміщення, майно та транспортні засоби пошти", – нагадують в Харківській прокуратурі.

Вони також показали кілька відео з наслідками авіаудару Росії.

"Економічна правда" також передає заяву "Нової пошти" стосовно відшкодування посилок, які в момент удару перебували у терміналі. Посилки будуть відшкодовані згідно оціночної вартості. А ті посилки, які були в дорозі, перенаправили на інші пункти для сортування.


Раніше ми також писали, як вночі росіяни атакували Дніпро балістичними ракетами. Постраждали 7 людей, серед них – 15-річний хлопець.