RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

4 липня

Всі новини

Притула знайшов сина Порошенка в Британії — копирсався в моторі

Волонтер Сергій Притула у 2024 році зустрів у Великобританії сина Петра Порошенка, який займався перевиркою бронетехники перед її відправкою до України.

Про це він розповів у інтерв'ю "Українській правді".

"Приїжджаю я на мальовничу бірмінгемщину місяць тому. Іду на фірму, яка продає бронетехніку. Іду з Назаром, який нам там допомагає на місці з пошуком броні. Ну і ми заходимо в такий великий ангар. Купа бронетехніки, стоять лендровери броньовані в рядочок. І два хлопці копирсаються у двигуні. Ну я ж відео там почав знімати, типу: "Хлопці, що робите?" Вони кажуть: "Дивимося чи англійці пофіксили помилки та недоліки, на які ми вказували", - каже волонтер.

Притула зазначив, що підготовка бронетехніки відбувається перед придбанням та відправкою в Україну.

"Ми з ними погомоніли, я подивився іншу техніку. І в кінці ще один хлопець пропонує сфоткатись. Я обійнявся з двома тіпами і з ними сфоткався", - розповів він.

Один з хлопців виявився сином Порошенка.

"Ми дуже угорали якщо чесно. Дуже хороший порядний такий хлопчина, вихований. Дуже мені сподобався, хоче займатися чимось корисним. Займається, копирсається в тих двигунах, буде з хлопця толк", - сказав Притула.

Зазначимо, що судячи з усього, йдеться про сина Петра Порошенка Михайла, якому наразі 23 роки і який навчався в Британії.