RU  UA  EN

Субота, 6 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

Чоловік із собакою облаяв ветеринара-ветерана ЗСУ на протезах

У одеській ветеринарній клініці чоловік із собакою облаяв лікаря Олексія Притулу, якому внаслідок поранення на війні ампутували ноги.

Відео з камери відеоспостереження Олексій опублікував на своїй сторінці у Facebook.

На записі видно, як клієнт просить ветеринара оглянути собаку з іншого боку, запитавши: "А ви не можете [підійти й] подивитися?". Лікар у відповівідь показав, що має протези і почув на свою адресу лайку:"Пішов тоді ти нах*й, п*дар, б**дь".

Це відбулося сьогодні, під час мого звичайного робочого ранку. Я прошу вас активно поширювати це відео. Ним можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи і звичайного життя. Зі мною це, ну прям, одиночний випадок. Поки що. Але я чудово розумію, що подібної наволочі навкруги тьма. Я розумію, що юридично притягнути до відповідальності цю "людину" вкрай малоймовірно. Бо, нагадую, бути уй***ом в нашій країні не протизаконно. Та нехай стане відомим. Я вже знаю його ім'я та все інше”, – написав Притула.

Олексія Притулу мобілізували 5 червня 2022 року. Воював у складі 25-ї десантно-штурмової бригади. Поранення, внаслідок якого було ампутовано ноги, він отримав 30 вересня 2022 року під час чергової евакуації бійців внаслідок прильоту касетного снаряда.