RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Такер Карлсон анонсував інтерв’ю із Зеленським

Американський проросійський журналіст Такер Карлсон, що раніше взяв інтерв'ю у російського диктатора Володимира Путіна, анонсував, що начебто зміг погодити своє інтерв’ю з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі X.

Він зауважив на тому, що спроби взяти інтерв’ю у президента України Володимира Зеленського тривали два роки, а особливо активно після лютневого інтерв'ю з диктатором Кремля Володимиром Путіним.

Карлсон зауважує, що його бажання полягає в тому, щоб дати американцям так звану "необхідну інформацію про конфлікт". Ось що він написав у соціальній мережі Х:

"Здається, ми отримали інтерв'ю Зеленського. Ми намагалися два роки, і особливо інтенсивно після інтерв'ю з Путіним у лютому. Суть полягає в тому, щоб надати американцям вкрай необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі".

Раніше ми також писали, що скандальний журналіст Такер Карлсон стверджує, що Адміністрація Президента Сполучених Штатів Джо Байдена виконує місію вбити чи усунути російського диктатора Володимира Путіна.