RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.00
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

4 жовтня

Всі новини

Скандального експрокурора затримали на горищі у Львові - ховався від мобілізації

У Львові правоохоронці затримали скандального київського експрокурора Ростислава Ільницького, який перебував у розшуку.

Про це повідомили в виданні "Українська Правда".

УП повідомило, що прокуратура та СБУ задокументували факт вимагання та одержання тещею Ільницького неправомірної вигоди в розмірі 3500 доларів США за вплив на прийняття рішення службовими особами ряду ТЦК та СП Львівської області щодо оновлення військово-облікових даних та одержання QR-коду двома військовозобов’язаними, а також надання одному з них відстрочки від призову за мобілізацією.

5 липня жінку затримали після одержання коштів в сумі 3500 доларів США.

Під час обшуку на горищі будинку затриманої правоохоронці виявили та затримали Ільницького Ростислава Васильовича.

Наразі проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії, встановлюються інші можливі співучасники злочину, за результатами проведення яких буде вирішено щодо повідомлення про підозри.

7-8 жовтня 2023 року колишній прокурор Ростислав Ільницький відгуляв дводенне розкішне весілля з експрацівницею львівського ДБР Роксоланою Москвою у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова.

Наречена сама виклала відео з першого дня свого не за часом помпезного весілля. Після того, як відео потрапило в ЗМІ, Роксолана закрила свої акаунти у соцмережах.

У Державному бюро розслідувань прокоментували, що не несуть відповідальність за вчинки колишніх співробітників та порадили українцям ретельно перевіряти всі факти.

Ільницького оголосили у розшук.