RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

6 жовтня

5 жовтня

Всі новини

"Відповідь буде" — в ГУР прокоментували російську атаку по Україні

В Головному управлінні розвідки назвали масовану ракетну атаку Росії по Україні черговим злочином – РФ варто очікувати відповіді за терор українських міст.

Про це в етері національного телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Євгеній Єрін.

Він наголосив на тому, що Росія отримає відповідь на свою масовану ракетну атаку по Україні:

"Я можу сказати впевнено тільки одне – відповідь буде. Ми будемо робити все можливе і неможливе для того, щоб здобути перемогу над ворогом і знищити всі ворожі об’єкти, які можуть завдавати шкоду населенню нашої країни".

Він прокоментував підступність цієї чергової атаки ворога, вказавши на черговий злочин Росії. Проте також додав, що РФ не зупиниться ні перед чим, щоб залякати суспільство та завдати якомога більше руйнувань, які "не мають ніякого сенсу з військового погляду, але впливають на настрої громадян".

На питання про пріоритетні російські цілі для ГУР Єрін називає всі військові об’єкти та критичну інфраструктуру ворога, які Росія використовує для війни проти України. Зокрема вказав:

"Для розвідки завжди пріоритетом є ті об’єкти, які дозволяють ворогу здобувати якусь перевагу, завдавати ураження по наших цивільних об’єктах і взагалі по Україні. Кожен об’єкт – військовий чи критичної інфраструктури, який ворог використовує для цих цілей, - є законною ціллю для нас".

Раніше ми також писали, що через атаку противника по столиці кількість загиблих та постраждалих в Києві зросла.