RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Стало відомо, хто загинув в «Охматдиті»

Серед загиблих внаслідок російської ракетної атаки на Київ 8 липня була лікарка та родич одного з пацієнтів медичного закладу.

Про це йдеться у повідомленні в Telegra-каналі Міністерства охорони здоров’я України.

В МОЗ зауважують, що серед загиблих була лікарка й родич одного з пацієнтів медичного закладу.

Раніше “Апостроф" писав, що внаслідок ракетного удару по "Охматдиту" загинула лікарка зі Львова Світлана Лук'янчук, за фахом була нефрологом. Про це інформував міський голова Львова Андрій Садовий.

Він залишив наступний допис на своїй сторінці у Facebook:

"В Охматдиті серед загиблих — 30-річна львів'янка Світлана Лук'янчук. Світлана народилася у Львові. Дівчина була сиротою, тож вихованням займалася рідна тітка. Закінчила Національний медичний університет імені О.О. Богомольця. Після цього завершила інтернатуру. В Охматдиті працювала дитячим нефрологом".

Разом з цим в МОЗ зауважили, що на момент російського удару в "Охматдиті" перебувало понад 600 пацієнтів і щонайменше стільки ж — працівників лікарні.

Як писав "Апостроф", 8 липня росіяни вдарили по лікарні "Охматдит", в КМДА також повідомляли про падіння уламків у Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Святошинському, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах.