RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

"Це реально боляче": офіцер 59 бригади прокоментував скандал навколо командира

Офіцер 59 бригади Сергій Цехоцький відповів на заяву Катерини "Пташки" Поліщук, та спробував захистити свого командира.

Свій коментар він надав "Громадському".

"Робити висновки та давати оцінку роботі будь-якого командира, це зовсім неправильно. Для цього треба мати певну освіту, знання і так далі. А давати оцінку, бо хтось щось десь сказав… Наша бригада на цьому напрямку тримає цю інтенсивну оборону місяцями, практично не здавши позиції. Є втрати, на жаль, ми це дуже боляче переносимо. Щоб казати про те, що той командир хороший, а той поганий, треба мати якісь підстави", — каже Цехоцький.

Військовий зазначив, що якби особисто став свідком того, що описувала Поліщук, точно відреагував би на це, оскільки має на це право, відповідні знання та досвід. Також офіцер запевняє, що їх командир, попри свій молодий вік, "зі шкіри пнеться", щоб щось зробити та забезпечити.

"Він весь час в русі, не сидить в штабі просто, він їздить по підрозділах там і так далі. Це реально боляче, б'є по моральному духу, і взагалі таке не можна виносити на простір", — заявив офіцер.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Генштаб ЗСУ направить робочу групу з перевіркою 59 окремої мотопіхотної бригади.