RU  UA  EN

Неділя, 1 вересня
  • НБУ:USD 40.75
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.75
Суспільство

Новини

1 вересня

Всі новини

"Хотіла від нього набагато більше": Соловій розкрила інтригу щодо грошей від Вакарчука

Українська співачка Христина Соловій розкрила інтригу щодо позичених грошей від свого колишнього наставника Святослава Вакарчука. Про факт позики у 27 тис. доларів він вказав в оприлюдненій декларації про доходи та витрати за 2023 рік.

Про це артистка розповіла в інтерв'ю з Еммою Антонюк.

Вона зазначила, що йдеться про її борг перед Вакарчуком і це не є таємною інформацією. Гроші пішли на творчість, а коли припинила з ним співпрацю, лишилась сума, яку тепер має повернути.

"Мій борг. Нікому це не секрет, що я була досить довго під його продюсуванням, це кошти, які я використовувала на свою творчість, а саме кліпи, записи пісень. Коли я розірвала з ним контракт, це сума, яка залишилась. І я йому винна її", - повідомила вона.

При цьому зауважила, що сума у 27 тисяч не є "страшною" для неї, адже немає вимоги повернути її негайно.

"Ну, це ж не є там вимога віддати впродовж там якогось короткотривалого періоду. В мене теж немає всіх грошей, якщо всі думають, що я стільки заробляю. Але, ну, типу, я думаю, що я вчасно справлюся з цим", - зауважила співачка.

Також вона спростувала подібний розвиток подій до скандальної історії між співаком Віталієм Козловським та продюсером Ігорем Кондратюком.

Соловій наголосила, що збирається повернути кошти. Вона висловила вдячність за співпрацю, хоч і "очікувала від нього більшого".

"Я дуже вдячна йому, що в мене була така можливість і він став тою людиною, яка… Ну, хоча хотіла від нього набагато більше, я хотіла, щоб він більше включався в творчий процес і якось комунікував зі мною більше. А це перейшло просто в якийсь такий, знаєш, ну, кредит для мене", - додала артистка.

Нагадаємо, раніше Вакарчук оприлюднив декларацію, в якій, зокрема, йшлося про позику у 27 тисяч доларів співачці Христині Соловій.