RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

Актор Тарас Цимбалюк визнав свою провину з російськими піснями

Український актор Тарас Цимбалюк відреагував на хвилю гніву, викликану відео, на якому він слухає російські пісні.

На своїй сторінці Instagram актор визнав, що був неправий.

"Всі вже прокляли мене? Всі побажали смерті мені і моїм близьким? Те, що публічна людина зʼявляється у соцпросторі і по фону вмикають ворожу музику - це пройо*. ЦЕ МІЙ ГРУБИЙ ПРОЙО*! Я це визнаю і не збираюсь зараз це змахувати на обставини. Також не хочу виправдовуватись і списувати на те, що і хто вмикав. Пройо* - є пройо*! І він тільки мій", - написав Цимбалюк.

Він звернув увагу, що війна робить людей жорсткішими.

"Люди, війна - штука загострююча і жорстока. В першу чергу тому, що соціум, практично цього не усвідомлюючи, обернувся на звірів-радикалів, котрі готові одне одного загризти при першій можливості. Я дав вперше таку можливість і це одразу стало рушійною течією.

Але, власне, не треба мені забувати, що крім волонтерства і виробництва українських фільмів та серіалів, я - публічна людина, котра завше під лупою! І тут варто зробити висновки не тільки мені. На своєму прикладі хочу попросити українців з аудиторією бути пильними! Усвідомте, за вами йдуть люди. Як показує практика, ви можете допомагати країні роками, бути прикладом і кумиром, але достатньо однієї помилки і вас з величезною радістю змішають з гі*ном", - зазначив актор.

Також Цимбалюк звинуватив деяких журналістів у непрофесіоналізмі та висловив подяку тим, хто його підтримав.

Як повідомляв "Апостроф", навколо Цимбалюка спалахнув скандал через відео за червень 2022 рік, на якому він з гостями слухає російські пісні.