RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Росіяни обстріляли гімназію на Дніпропетровщині: деталі від ОВА

24 липня росіяни обстріляли з артилерії та дронів Дніпропетровську область. Зокрема, під вогонь потрапила одна з гімназій.

Про деталі обстрілу розповів керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram-каналі.

Він зазначив, що загалом від обстрілу постраждала Марганецька, Покровська та Мирівська громади у Нікопольському районі. Росіяни кілька разів за день стріляли з артилерії та били бойовими безпілотниками.

"Нікополь та громади району - Марганецька, Покровська, Мирівська - протягом дня потерпали від ворожих атак. Їх загалом було майже півтора десятки. І дронами-камікадзе, і артилерією", - написав він.

Посадовець уточнив, що в результаті обстрілів пошкоджено одну з гімназій, сільськогосподарське підприємство та соціальний заклад.

Також постраждав житловий сектор та майно громадян. А саме: понівечено багатоквартирний і п'ять приватних будинків, мікроавтобус та легковий транспорт.

Окрім того, побито десять сонячних панелей.

Також голова ОВА розповів, що обійшлося без постраждалих.

Раніше ми писали, що 23 липня російські окупанти атакували дроном-камікадзе місто Марганець Нікопольського району. Постраждали діти з сімейного будинку.