RU  UA  EN

Вівторок, 17 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

Усик у стильній вишиванці відвідав Залужного

25 липня чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик у стильній вишиванці зустрівся з послом України у Британії, колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. Зустріч відбулася під час благодійної акції "Автомобілі для України" у Сполученому Королівстві.

Про це він написав у соцмережі Instagram.

Він розповів, що відвідав Посольство України в Лондоні та взяв участь у визначній зустрічі.

"Під час зустрічі було обговорено багато актуальних тем, зокрема розвиток спортивних та культурних проєктів. Виступи були надихаючими та продемонстрували важливість взаємної підтримки та співпраці для досягнення великих цілей", - йдеться у повідомленні.

Зі свого боку Залужний також розповів про захід. Він подякував усім, хто підтримав відповідну ініціативу, і закликав кожного, хто має таку можливість, передати свій автомобіль Україні через програму ULEZ. Він наголосив, що ці автомобілі є чиїмось врятованим життям та суттєвою допомогою у боротьбі з наслідками російської агресії.

"Сьогодні разом з Заступником мера Лондона Себом Дансом, депутатами Британського Парламенту, керівником проекту від British-Ukrainian Aid Іринеєм Макарухою, СОО Transport UK London Bus Аланом Пілбімом, керівником БО Swindon Humanitarian Aid Partnership Майком Боуденом, волонтером Коналом Каннінгемом, непереможним українським боксером Олександром Усиком а також легендою українського футболу Олексієм Михайліченко відправили конвой із 50 машин, які задонатили або передали їх через схему утилізації транспортних засобів ULEZ небайдужі мешканці Великої Британії", - написав він.

Раніше ми писали, що 11 липня Валерій Залужний зробив першу заяву на посаді посла України у Британії. Він зазначив, що офіційно почав виконувати обов'язки посла у Британії та продовжує служити Україні.