RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

"Росія — це гній": Сергій Притула дав настанову дітям

Волонтер, актор та шоумен Сергій Притула висловив побажання, щоб всі українські діти розуміли справжню сутність Росії та російського народу.

Про це він написав у своєму Facebook, вітаючи свою доньку Соломію з днем народження.

"Моїй доньці вчора виповнилось 7 років. Зранку вона прокинулась тільки від поцілунків мами, бо тато поїхав в Умань попрощатися з другом, якого вбила росія. Загибель Саші Цебрія - це втрата національного масштабу і я вдячний усім, хто знайшов можливість приїхати на панахиду чи на похорон.

Напередодні Дня Народження ми з Соломією, прихопивши Стефанію, заїхали провідати Да Вінчі, Джуса і Пашу на Аскольдову могилу.Мені важливо, щоб мої діти знали та усвідомлювали, завдяки кому у них є дитинство. Завдяки кому вони живі.

Я приводив дітей на кладовище у Збаражі, де лежать поряд мої однокласники, які загинули хтось під час АТО, хтось після повномасштабного, де лежить Юра Горайський, Устим Голоднюк та інші славні хлопці нашого краю.

Мої діти обовʼязково відвідають Марсове поле і меморіал, який колись постане під Києвом", - написав Притула.

"Я хочу, щоб всі наші діти виросли з усвідомленням кількох простих речей:

- росія - це гній, а її народ - це вбивці.

- людині у формі потрібно завжди подякувати за службу і за захист", - зазначив волонтер.

Раніше Притула розповів про значне підняття мотивації серед українських бійців після російського удару по дитячій лікарні "Охматдит".