RU  UA  EN

Вівторок, 24 вересня
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

24 вересня

Всі новини

Глава Офісу Зеленського емоційно відреагував на наймасованішу атаку дронів

В Офісі Зеленського емоційно відреагували на роботу протиповітряної оборони під час атаки Росії по столиці. Загалом за дві хвилі повітряного удару дронами в повітряному просторі Києва та області збили понад сорок БпЛА.

Свою реакцію глава Офісу Президента висловив у Telegram-каналі.

"ППО (сила - "Апостроф"). А стане ще міцнішою", - написав він у Telegram.

Разом з цим в Київській міській військовій адміністрації вранці оновили оперативну інформацію стосовно другої хвилі повітряного удару дронами по столиці. Начальник КМВА Сергій Попко повідомив:

"Під час ранкової, другої хвилі повітряного удару дронами, ворожі БпЛА продовжили атакувати Київ хвилями з певних напрямків. Але жоден безпілотник своєї мети не досяг".

Сили та засоби ППО ліквідували ще кілька ворожих ударних дронів, загальна кількість яких за ці дві нічні атаки сягнула понад 40 одиниць. "Загалом, за ці дві хвилі разом в повітряному просторі Києва та на підступах до столиці було збито понад чотири десятки БпЛА противника. Точні цифри нададуть Повітряні Сили", – підсумував Попко.

Нагадаємо, що у ніч на 31 липня була одна з наймасовіших атак України "шахедами” за всю війну та наймасовіша атака Києва за 2024 рік. Столиця стала цього разу головною метою.