RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Правоохоронці знайшли будинок у лісі, де міг переховуватися нападник на Фаріон

В рамках розслідування вбивства Ірини Фаріон поліція знайшла будинок, яким міг користуватися нападник. Слідчий суддя Галицького районного суду міста Львова арештував вилучені правоохоронцями речі.

Про це пише видання "Судовий репортер", посилаючись на ухвалу Галицького районного суду міста Львова.

Зауважується, що 21 липня, відпрацьовуючи шляхи підходу та відходу від місця події, в урочищі Голоско в Шевченківському районі Львова, правоохоронці виявили дачний будиночок, що був розташований у лісовій місцевості.

Поліцейські, припускаючи, що в будинку могли бути речі нападника, проникли у приміщення.

"... на підставі ст. 233 КПК України, було прийнято рішення проникнути у приміщення будинку, який знаходиться у лісовій місцевості", – йдеться у постанові суду.

На місці вдалося виявити чимало побутових речей, зокрема пластиковий посуд, матрац, дві подушки і покривало, попільничку з чотирьма недопалками, пачку з-під сигарет "Мark", картонну коробку в якій знаходиться свічка, фольга, два пластикові стакани, а також сіре покривало, наволочку з-під подушки та інше.

"Судовий репортер" зауважує, що будинок, де міг перебувати підозрюваний, розташований на ділянках городнього товариства "Малі Голоски".

Нагадаємо, раніше адвокат підозрюваного у вбивстві Фаріон Ігор Сулима заявив, що у випадку підтвердження погроз доньки Ірина Фаріон, Софії Семчишин, його підзахисному її можна притягнути до відповідальності.