RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Донька Фаріон розповіла, як відреагувала на прохання дітей показати їм вбивцю бабусі

Донька вбитої мовознавиці Ірини Фаріон Софія Семчишин розповіла про день, коли дізналася, що вбивцю її матері затримали.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для ТСН.

Вона розповіла, що її діти побажали побачити вбивцю бабусі, але вона не стала його показувати.

"Я дізналась через телеграм-канал (про те, що підозрюваного затримали). В мене був мандраж, я хотіла його побачити. Я зателефонувала чи можна прийти в суд і прийшла, його побачила. Якби не прийшла – я б собі цього не вибачила. В мене питали (діти) – мама, а покажеш вбивцю нашої бабусі? Я не показала, але коли підростуть – я обов'язково цього вбивцю покажу. Він мені стоїть перед очима, я його ніколи не забуду", - розповіла Софія.

Фото: ТСН

Також донька мовознавиці висловила думку, що затриманий дійсно є виконавцем вбивства і розповіла про свою поведінку в залі суду, яка в деяких людей викликала неоднозначні емоції.

"В мене є таке відчуття (що затриманий і є вбивця). Не можна без емоцій спілкуватися з людиною, яка вбила твою маму. Коли кажуть "емоції треба трішки заховати" – хай відчують, як це мені. Ніхто не відчуває мій біль, ніхто не знає, як мені", - сказала донька Ірини Фаріон.

5 серпня Львівський апеляційний суд ухвалив вердикт щодо підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон В'ячеслава Зінченка, його залишили під вартою в слідчому ізоляторі без права внесення застави. Сам затриманий не визнає своєї провини і на суді поводився впевнено. Безпосередньо доньці Фаріон на питання "чому її вбив", він відповів "час покаже".