RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

У Курській області підірвали важливий міст

Збройні сили України зруйнували важливий для росіян міст поблизу населеного пункту Глушкове у Курській області РФ. Він був частиною логістичного ланцюга російської армії.

Про це повідомляють пабліки.

Зазначається, що удари по мосту через річку Сейм було здійснено за допомогою реактивних систем HIMARS. Йшлося про цілу серію ударів, після чого впав один із прольотів. У зв'язку з цим відрізано села Тьоткіно, Попово-Лежачі, Волфине та ще низка населених пунктів. Жителів Глушківського району можна евакуювати тепер тільки по воді.

Пабліки поширюють кадри зруйнованого мосту.

Повідомляється, що під час першого удару по мосту там пересувались співробітники "Народного фронту" Микола Ковальов, Давид Соколов та Федір Геращенко. Двоє з них – Ковальов та Соколов – загинули.

Як зазначають Telegram-канал "Важные истории", міст через Сейм використовувала російська армія для доставки зброї та продуктів військовим у Глушківському районі.

На думку радника губернатора Курської області, Z-блогера Романа Альохіна, так українці почали захоплювати ділянку цього району річкою Сейм.

Нагадаємо, раніше Сили спеціальних операцій Збройних сил України показали, як велася засідка та знищення російських військових у Курській області.