RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Суспільство

Новини

17 вересня

Всі новини

«Ваш текст до сліз»: Андрій Бєдняков розчулив людей дописом про Маріуполь

Український актор та телеведучий Андрій Бєдняков зворушив користувачів соцмереж своїм дописом зі спогадами про Маріуполь.

Допис із фото та відео Бєдняков опублікував на особистій сторінці в Instagram.

Він зауважив на тому, що літо вже закінчується, тому принагідно згадав, за чим сумує влітку найдужче:

"… я дуже люблю вечір влітку. Особливо коли їдеш машиною додому. В Маріуполь. Я трішки довше спав, потім сідав в машину та їхав додому. Я любив так їздити. Бо останні 1,5 години дороги ти їдеш під неймовірно теплим світлом.Світлом від сонця, яке сідає. Світлом яке ніби йшло прямо від твого рідного будинку.Будинку,в якому тебе завжди чекають. І чим ближче я був до Маріуполя - тим теплішим було сонце…".

Також згадує безкрайні поля соняшників, "які ще більше додавали тепла дому який наближався до тебе з кожним кілометром", степи і поля Донецької області, цвіркунів, запах трави та моря:

"А ще я дуже любив запах моря. Цей запах ні з чим не сплутаєш. Трави і моря.І цвіркуни. Коли їдеш ввечері на Косу, Юрєвку чи в Мелекіне…ця дорога із плит...напевно це був єдиний стукіт моєї машини, який мені подобався".

"Я завжди посміхався. Правда. Це були відчуття, що ти заїжджаєш додому…Припаркувати машину і йти повз старі пансіонати,на воротах яких красуються намальовані фарбою вивіски «здам кімнату» або «Wi Fi»… Потім швидко зняти взуття і обережно пройти по піску з маленькими гострими ракушками…", - згадує телеведучий.

Наостанок в дописі він висловив свою віру в те, що знову зможе повернутися додому:

"Я знаю, що я ще обовʼязково знову побачу ті соняшники. Моя машина знову буде приємно стукати колесами на дорозі із плит і я,зупинившись на другому спуску в Мєлєкіно , обовʼязково вийду і на повні груди вдихну запах трави і моря. Нашого Азовського моря. Я знаю. Це буде. Обов'язково. Щоправда вдома,нажаль, мене вже ніхто не буде чекати…".

Підписники Бєднякова почали активно реагувати на цей його допис, висловлюючи власні емоції, також почали розповідати історії зі свого життя.

"Читаю і плачу…", - згадує одна з підписниць.

"Такий зворушливий допис, який відгукнеться багатьом українцям", - йдеться в іншому коментарі.