RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Суспільство

Новини

17 вересня

Всі новини

Зеленський привітав українців з Днем Незалежності: "Хто зичив нашій землі лиха, отримає його у себе вдома"

Президент Володимир Зеленський привітав українців з нагоди 33-ї річниці Дня Незалежності. Він наголосив, що Україна самостійно вирішуватимуть, яким шляхом розвиватися, а ті, хто бажав нашій землі лиха, отримає його у себе вдома.

Відеозвернення опублікували на сторінці президента у Facebook.

"Ми не дамо перетворити на сіру зону землі, де по праву має бути синьо-жовтий прапор. Не буде хворий дід із Червоної площі, який постійно погрожує всім червоною кнопкою, диктувати нам якісь свої червоні лінії... Той хто хотів перетворити наші землі на буферну зону, тепер має думати, аби його країна не стала буферною федерацією, так відповідає Незалежність", - сказав Зеленський.

"Українці завжди повертають борги. І той, хто зичив нашій землі лиха, отримає його у себе вдома. З відсотками. Той, хто хоче сіяти на нашій землі зло, пожинатиме його плоди на своїй території. Це не пророцтво, не злорадство, не сліпа помста, це – закономірність. Справедливість. Бумеранг для зла. І його запуск розпочався неподалік місця, де я записую це звернення", - заявив президент.

Він підкреслив, що ворог знатиме, що таке відплата по-українськи: "Знатиме, що в кожну точку рф, яка несе небезпеку для України, рано, чи пізно прилетить наша відповідь".