RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

13 вересня

Всі новини

Письменник Кокотюха у піжамі проїхався в ліфті з двома красунями і зрозумів страшне

Український письменник Андрій Кокотюха розповів історію, як 26 серпня через масований удар по Україні мусив спускатись в укриття на парковку. Проте перетнувшись у ліфті з двома жінками усвідомив "страшне" щодо ставлення до війни в України,

Своїми думками він поділився з підписниками на власній сторінці у Facebook.

У дописі Кокотюха розповів, як між вибухами спускався у ліфті на парковку:

"Між вибухами. Спускаюся в ліфті в парковку. На мені піжамні штани і стара футболка. А в ліфті вже були дві молоді жінки. Чи двоє молодих жінок. Як практик об'єктивації відразу оцінив: зроблені губи, але без фанатизму, сукенки - мовби на вечірку з просеко і легкими наркотиками, загалом хоч обкладинки журналів прикрашай, куплять. Або ж виставляйте їхні фото в мережі, буде 100500 "уххх!" У однієї - величезний букет рожевих троянд. Інша тримає пакет із порожніми пляшками з-під вина, вартість якого і Чепинога не потягне".

Додав, що говорили жінки російською. Крім цього, зробив також наступні висновки:

"Їхали на мінус другий, там напевне чиясь машина. Ні. Я не проти того, аби між вибухами чи під час тривог жінки незалежно від віку гламурно виглядали, стежили за собою на зло ворогам. Це Україна. Просто тут є нюанс: я не певен, що для цих двох існує війна. В принципі".

Кокотюха написав, що не впевнений, чи вважають вони ворогом саме Росію: "І що Росія для них ворог. Їхній ворог - той, хто зачинив спа-салон, бо тривога і вибухи. Звичайно, вони тікатимуть, коли бабахне поруч із ними. Але вони тікатимуть, бо інстинкти вимагають. Вони навряд розуміють, що аби не війна Росії з нами - нічого б не бабахало щодня. Їхні вирази облич - не "тримаймося, все одно не здамося, такі красиві", а "нам пофіг на все, заспані ви не доглянуті людці в чому попало".

У кінці допису письменник припустив: "Таких - навряд дві на всю нашу країну".

Додатково в коментарях вирішив пояснити, на що саме хотів звернути увагу своєю публікацією: "Я візуал. Я завжди сприймаю очима. І це не той випадок, коли актори на майданчику чи на сцені грають ролі, перед тим пройшовши через гримерку. Добре виглядати під час тривог, особливо для українок - наше все. Українки цим пишаються і правильно роблять. Але там треба було обох бачити".

На його думку, вони поводили себе так, наче війни нема: "А всі довкола чогось метушаться, дивні людці". Це і викликало хвилю емоцій у Кокотюхи.

Нещодавно Андрій Кокотюха висловився також і про "відомих блогерів": він заявив, що не може назвати жодного.