RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Бояться ЗСУ: росіяни переміщують склади з боєприпасами в Криму

Армія противника змінює дислокацію логістичних пунктів у тимчасово окупованому Криму на тлі частих ударів Збройних сил України по об'єктах.

Про це йдеться у групі партизанського руху "АТЕШ" у Telegram.

Продовжують росіяни переміщати склади з боєприпасами, паливом і мобільними заправними станціями, для цього навіть взялися за будівництво дороги біля селища Тимашівка:

"Агент «АТЕШ» повідомляє, що російські збройні сили продовжують переміщати склади з боєприпасами, паливом і мобільними заправними станціями через часті удари по них. Для цих цілей росіяни почали будівництво дороги біля селища Тимашівка. Агенти відстежують усі переміщення бензовозів на півострові та фіксують нові місця зберігання".

"Ми уважно стежимо за пересуваннями окупаційних військ і оперативно передаємо інформацію Силам оборони України. Окупанти не сховаються!", - підсумовують партизани руху "АТЕШ".


Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що партизанський рух "АТЕШ" у районі селища Розівка Запорізької області виявив замасковану базу підрозділів 57-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади — тактичного з’єднання Сухопутних військ РФ.